Space bowling

SPACE BOWLING OULU

Universumin upein pelipaikka palvelee Oulun keskustassa Kauppakortteli Pekurin 2. kerroksessa. Tervetuloa hohtokeilauksen ja biljardin pariin!

Spacessa on 10 hyvin hoidettua hohtokeilausrataa, joissa yhdistyy keilauksen hauskuus sekä silmiä ja korvia hivelevä ääni- ja valomaailma.
Biljardisalista löytyy 10 biljardipöytää. Pelien jälkeen maistuvat kylmät ja kuumat juomat tyylikkäästä avaruusbaaristamme!Kauppakortteli Pekuri, Saaristonkatu 9 , 90100 Oulu 
Kauppakeskuksen olessa suljettuna (klo 22 jälkeen) käynti Saaristonkadun ovesta.

Voit varata keilaradan jo ennakkoon haluamallesi ajankohdalle suoraan netistä! Näet varausjärjestelmästä myös vapaana ja varattavissa olevat rata-ajat. Puhelinvaraukset numerosta 010 229 4019 (aukioloaikoina).


Meillä on tilaa pelailla turvallisesti 

Spacessa on tilaa pelailla turvallisesti ja turvavälit huomioiden. Meillä on tehokas ilmanvaihto ja avarat tilat. Epidemialta suojautuminen on tärkeää joka puolella, niin myös meillä. Olemme sitoutuneet pitämään huolta asiakkaistamme ja työntekijöistämme. Käytännössä se tarkoittaa käsienpesun tehostamista sekä pallojen, mailojen ja pelikoneiden säännöllistä desinfiointipesua. Ethän tule jos kärsit koronaviruksen oireista.

Avoinna 1.3. alkaen


Ma-To 16-24
Pe 14-02
La 12-02
Su 14-22
Anniskelu päättyy tuntia ennen sulkemista.
Kello 18 jälkeen K-18

Maksutavat

MEILLÄ VOIT MAKSAA PELISI TYKY-, VIRIKE- TAI SMARTUM-SETELEILLÄ, TICKET MIND & BODY/TICKET DUO- JA SMARTUM-KORTEILLA, ePASSILLA, SEKÄ TYKY-ONLINELLA!

Hohtokeilausta ja biljardia

HOHTOKEILAUS

Hohtokeilaus on perinteiseen keilaukseen tuotu koko perheen kokemus, jossa yhdistyvät hauskat videot sekä ultraviolettivalaistus. Meillä on lisätty hohtokeilaukseen oma mahtava audiovisuaalinen avaruuskokemus!
Spacesta löytyy 10 hyvin hoidettua rataa. Palloja ja kenkiä löytyy kaikenkokoisille keilaajille. Keilauksen voi ottaa niin kaveriporukan hauskana ajanviettona kuin vakavamielisenä kilpailunakin. Meille voivat tulla kaikki keilauksesta kiinnostuneet! 

BILJARDI

Tilavan biljardisalimme laadukkaat Diamondin biljardipöydät takaavat mukavan pelikokemuksen. 10 biljardipöytää sekä viihtyisä miljöö on kuin luotu huippuunsa hiottuun iltaan.
Kaksin tai porukalla.  Takuuvarmaa kepittelyä. 

MUUT PELIT

Space Bowlingissa on myös pöytäcurling sekä erilaisia kolikkopelejä.
Haasta itsesi ja varsinkin kaverisi! 

Avaruusbaari

Upeassa Avaruusbaarissamme laaja valikoima virvokkeita ja herkkuhetkeen soveltuvat snacksit. A-oikeudet.

Seuraa meitä